Spin&Fly: Kome si, pre svih, namenio ove štapove?
   Vladan: Štapovi su namenjeni mušičarima svih sposobnosti. Početnik može vrlo lako da baca njima, ali u nešto zahtevnijim uslovima (vetrovito vreme), iz njih će izvući maksimum samo dobar bacač. Zbog tradicionalnog izgleda i materijala, moje fiberglas štapove najčešće kupuju ribolovci i kolekcionari koje zanimaju tradicionalni štapovi: bambus i glass. Mnogi ljubitelji bambusa sve češće kupuju savremene fiberglas štapove, jer su lakši za putovanja (više delova) i zahtevaju manju brigu. Fiberglas je pre desetak godina interesovao mali broj mušičara koji su se okupljali na bivšem Clark’s Classic Rod forumu. Danas postoje različiti sajtovi i mušičarski forumi posvećeni isključivo fiberglasu, a sve veći broj masovno proizvedenih fiberglas štapova dolazi na tržište. Fiberglas polako postaje "mainstream" uporedo sa grafitom, pa ga zato sve češće kupuju i ribolovci mlađe generacije.
   Spin&Fly: Da li postoji nešto što te nisam pitao, a trebalo bi znati o ovoj seriji?
   Vladan: Od ove, 2015. godine, Unstructured Glass će se izrađivati samo po porudžbini. Trenutno razmatram mogućnost promene proizvođača blankova, jer zbog malih serija i custom specifikacija poprilično čekam na nove blankove. Modeli za 2015. su 8’ 4wt, 8’3” 5wt i 8’6” 9wt, svi iz četiri dela.
   Spin&Fly: Gde mogu da se vide i nabave tvoji štapovi?
   Vladan: Moji štapovi se mogu videti na mom Rod Catalog blogu:
rodcatalog.blogspot.com
   Preko bloga, najbolje je kontaktirati me e-mailom u vezi sa bilo čim što se odnosi na ovu seriju.
Spin&Fly: Bilo mi je zadovoljstvo što smo predstavili široj javnosti ovu seriju štapova. Po svemu rečenom, ona to definitivno zaslužuje. Pozdrav i sve najbolje u budućem radu!
Vladan: Hvala i vama na razgovoru. Svim čitaocima magazina, kao i uredništvu, želim uspešnu ribolovnu sezonu! ●