Najveća je uhvaćena ispod čuvenog Pančešvar mosta, popularnog mesta jer omogućava ribolov iz hladovine. Mnogi krupni maširi su tu uhvaćeni. Bobi, naš najbolji vodič, krenu ka nama, pokaza prstom nizvodno i reče dubokim glasom: "Ovde zabacite, gospodine". Poslušasmo ga i već u drugom zabačaju riba je pokupila kašiku i pružila odličnu borbu. Bobi ga je procenio na 6 kg, ako ne i više, a mi smo brzo napravili nekoliko snimaka i vratili ga u vodu.
   Tokom poslednja 4 dana situacija se preokrenula u korist mušičara. Ana je doživela svojih 15 minuta slave, uhvativši 4 mašira u 5 zabačaja. Još mnogo riba smo uhvatili u tom periodu, ali sve su bile ispod 4 kg.
   Stigao je i vikend, a sa njim i nekoliko indijskih ribolovaca, uglavnom varaličara. Imali smo čast da upoznamo jednog od njih, Gagana Bakšija, upravo dok je puštao veoma lepog mašira od blizu 10 kg. Iako je koristio iste varalice kao i mi i bacao ih na ista mesta, zahvaljujući velikoj upornosti i želji, uhvatio je nekoliko lepih primeraka. On odlično poznaje okolinu i zna da najveći najređe grizu, ali ga to ne obeshrabruje i po ceo dan neumorno zabacuje svoje varalice, čak i po najvećem suncu.